IMPORTANT! Clasamentul concursului „Dezlegătorul anului” se poate accesa din meniul de mai sus.

luni, 27 august 2012

ÎN GRĂDINĂ (triverb cu întrebare şi răspuns)

Click pe imagine pentru a o mări !
Scrie soluţia la COMENTARII, apoi apasă PUBLICAŢI !

5 comentarii:

  1. CEDEZ ORELE - CE DE ZORELE, dar a mai fost pe FB ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. CEDEZ ORELE = CE DE ZORELE...
    Ca de obicei, Simona FLOREA nu se dezminte.
    Felicitari ei, pentru gaselnita, si tie pentru postare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si ce daca a aparut pe FB? Eu, spre exemplu, n-am vazut-o acolo. Nu toti amatorii de probleme enigmistice le cauta in aceleasi locuri. Unii pe bloguri, unii pe FB, altii in reviste ori pe unde apuca, depinde de preferinte. Mie-mi place cand gasesc problemele acestei autoare oriunde, mi se par f. ingenioase. Macar daca le-as vedea de mai multe ori mi-ar intra in cap mai bine. Scuze celor care nu gandesc la fel!
    Liviu, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai venit pe blog, Liviu! Am nevoie de asemenea voci... Numai că aici, Dan Levant (un om şi un blogger respectabil), nu a făcut altceva decât să mă avertizeze în ideea de a nu mă repeta, el neştiind că intermediarul Simonei Florea (o doamnă care doreşte să rămână în umbră), Eliade Gâldău, mi-a dat "verde" să le public şi pe blog, tocmai pentru motivul menţionat de tine mai sus. Mai am în stoc încă trei probleme publicate pe FB şi alte trei (ceva mai "greuţe") încă nepublicate. Mai am şi promisiunea că după ce revine cu "bateriile încărcate" din concediu, îmi va mai onora blogul cu materiale de înaltă ţinută.

      Ștergere
  4. Hm... Eliade Galdau, din Targoviste, si Simona Florea din Oradea... Incep sa am indoieli. Oare nu-s una si aceeasi persoana? De unde pana unde e intermediarul ei? Poate ca respectiva doamna nici nu exista! Dar de ce s-ar da dl Galdau drept o doamna? Nu prea mi-e clar...
    Unu' din Dambovita

    RăspundețiȘtergere