IMPORTANT! Clasamentul concursului „Dezlegătorul anului” se poate accesa din meniul de mai sus.

joi, 10 aprilie 2014

SCRABBLE: Partida 6 - Turul 1

Scrieţi depunerea la COMENTARII, până miercuri 16 aprilie, ora 12 !
SUCCES!

27 de comentarii:

  1. "Eu as propune, pentru dezvoltarea frumoasă a jocului, ca arbitrul să poată să depună pe grilă şi alt cuvânt, chiar dacă nu e cu punctaj maxim.
    Acest lucru trebuie să se facă doar în anumite momente ale jocului, când jocul tinde să se ermetizeze."

    Gheorghe Chisăr (9 aprilie 2014)

    Eu zic că, din contră, un arbitru care se respectă ar trebui să nu influenţeze jocul, ci doar să vegheze la corectitudinea lui. De aceea, aş propune ca depunerea majoritară (când sunt mai multe depuneri cu acelaşi punctaj maxim) să nu fie una aleasă de arbitru, ci aceea dată de cei mai mulţi dintre jucători (cum a fost în turul 17 SEMINAR), iar, în caz de egalitate de depuneri, să fie aceea sosită mai devreme. Astfel s-ar elimina total aleatoriul în desfăşurarea partidei.

    B.V.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bogdane, sunt surprins! Nu tu ai fost cel care invoca tot timpul că depunerea BODEGE a închis tabla, şi că mai bine continuam cu altă depunere care să deschidă jocul, desi nu era depunerea-top?

      Ștergere
    2. Dacă am zis, a fost ca în bancul ăla "dar eu nu vreau s-o vând, am venit doar s-o fac de râs", Sigur că sentimental aş fi dorit altă depunere în loc de BODEGE, dar n-ar fi fost corect. Petrică, de fapt ce am propus eu îţi uşurează munca, de ce să-ţi iei tu responsabilităţi în plus, alegând o depunere sau alta (care nu se ştie la ce continuări ulterioare ar duce), când totul se poate desfăşura matematic şi nimeni n-ar avea nimic de obiectat?
      Îmi menţin propunerea de mai sus.

      Ștergere
    3. Iar sunt nevoit să-ţi dau dreptate, Bogdane!
      Totuşi, voi proceda democratic şi voi solicita şi părerea celorlalţi concurenţi.

      Ștergere
  2. P. HRISTODULO

    T1 - H6 - SATUREZ = 102p

    RăspundețiȘtergere
  3. H6 - SATUREZ - 102 PCT.
    Victor STOIAN

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule administrator pune o hiperlegatura de la pagina de concurs inspre pagina de comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  5. P. HRISTODULO

    Regulamentul jocului spune ca la mai multe depuneri cu punctaj egal, arbitru este cel care alege cuvantul de continuare a partidei!

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule Mosgerila, bine ai revenit printre noi! In sacul tău, se găseşte şi un îndrumar pentru a realiza acea hiperlegătură? Dacă da, lasă-l aici...
    Link-ul de trimitere de pe pagina de comentarii spre pagina de joc nu-i acelaşi lucru? Chiar nu ştiu, e prima oară când aud de hiperlegătură. Dacă îmi îndrumi paşii, o fac şi pe aia. Omul cât trăieşte învaţă...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ura Petrica. Nu toata lumea intra pe usa din fata spre pagina concursului. se poate intra direct scriind adresa respectiva la clape, unii au notata adresa pe undeva, iar in Internet sunt si linkuri (hyperlinkuri sau hiperlegaturi) puse de voluntari sau de dispozitivele de indexare ale motoarelor de cautare direct spre pagina concursului. Sub textul "joi, 10 aprilie 2014..." de mai sus este un link spre pilduire.

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut, Ninele! Dacă poţi dă-mi un telefon (sau un bip) la 0727158166 sau 0765246567.

    RăspundețiȘtergere
  9. ADRIAN GRIGORIU

    T1 - H6 - SATUREZ = 102 puncte

    cu permisiunea dvs. intru si eu in joc; am aflat de blogul dvs. de la d-l HRISTODULO

    RăspundețiȘtergere
  10. H6: SATUREZ = 128 PUNCTE

    Gheorghe Chisăr

    RăspundețiȘtergere
  11. Salut intrarea în joc a patru noi concurenţi (Ciprian Oglan, Dincă Stan, Cornelia Alstanii şi Adrian Grigoriu) precum şi revenirea lui SyroL şi Moş Gerilă!
    Urez succes tuturor concurenţilor!

    RăspundețiȘtergere