IMPORTANT! Clasamentul concursului „Dezlegătorul anului” se poate accesa din meniul de mai sus.

duminică, 22 iunie 2014

SCRABBLE: Partida 6 - Turul 10

Scrieţi depunerea la COMENTARII, până miercuri 25 iunie, ora 12 !

18 comentarii:

  1. S-a retras Dincă Stan din concurs ? Nu îmi vine să cred. O fi căzut din castan ! Cipriane, mai caută repede un pseudonim, poate de data asta nu ne mai prindem ! Păcat de spiritul jocului, toţi am crezut la un moment dat că suntem mult mai mulţi jucători la acest concurs, când colo... eram câţiva !

    RăspundețiȘtergere
  2. P. HRISTODULO

    T10 - 6F - MITEI = 39 p

    RăspundețiȘtergere
  3. ADRIAN GRIGORIU

    T10 - 6F - MITEI = 39 puncte

    RăspundețiȘtergere
  4. 6E: MINTENI = 33 Puncte

    Gheorghe Chisăr

    RăspundețiȘtergere
  5. 6E - MINTENI - 33 PCT
    Victor STOIAN

    RăspundețiȘtergere
  6. Era vorba de N7 = NEMNICI, Petrica. Am facut voluntar aceasta postare cu H7 pentru a nu te pune într-o situatie jenanta, în care sa ma cocotez în pole position atunci când participare mea devine indezirabila. Mult succes participantilor!

    RăspundețiȘtergere
  7. P. HRISTODULO

    Sincer imi pare rau de D-l Oglan ca nu l-a depus unde trebuie, adica N7 ! s-a grabit si a scris H7!!
    e singurul care a gasit cuvantul;

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnule Hristodulo, când se sta 2-3 ore pe zi timp de doua trei ore si ne stoarcem neuronii pentru a gasi CUVANTUL rar pe care cu totii speram sa-l gasim în aceasta competitie a GIGANTILOR, credeti ca e posibil sa faceti o greseala de postare, din graba? Am scris-o mai sus. Initial voiam sa postez la 12h01 cum a facut Claudiu o data. Mie îmi pare rau doar ca trebuie sa stopez participare mea la acest chalenge foarte competitiv la care participa multe persoane pe care le admir. Si dealtfel retrospectiv, îmi pare rau ca l-am postat. Scuze sincere pentru stângacie. Mult succes si inspiratie participantilor

    RăspundețiȘtergere
  9. Se pare că jocul intră iar într-un impas, şi asta nu din cauza regulamentului. E deci mult mai regretabil. Comentariul lui Laur Bli nu are legătură cu ceilalţi participanţi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Postare va onoreaza, domnule Vlad. Aveti dreptul la tot respectul meu. Tin totodata sa ma scuz pentru stângacia postarii iniatiale de la 11h54, si mai ales a celei care a urmat. A fost mai mult o reactie la niste atacuri furibunde a carei tinta sunt de câteva zile. Creadeam ca macar aici m-as putea regasi, printre oameni de calibrul D-voastra, în cadrul acestei emulatii extrem de palpitante. Din pacate temerile mele s-au concretizat prin postarea pe care ati remarcat-o. Din respect atât pentru D-voastra cât si fata de majoritatea participantilor, voi continua pâna la capat acest concurs în conditiile în care se va posta doar scrabble pe acest blogg. Pentru polemica, exista alte blogguri în care ce ce simt nevoia pot prelungi genul acesta de diferend.

    RăspundețiȘtergere